O nama

Torobox tim

Toro Box mini skladišta nastao je iz potrebe. Našim prijateljima, poslovnim partnerima i nama lično bio je potreban dodatni prostor za skladištenje. Bilo da je reč o stvarima od kojih se teško rastaje, nameštaju iz stana koji se renovira, motoru u vreme zimskih meseci, robi koju je neko uvezao ili scenografiji koja čeka da ponovo bude upotrebljena – razloga da podstaknu ovu ideju bilo je mnogo. Tu zajedničku potrebu pretvorili smo u posao i tako je nastalo prvo mini skladište na ovim prostorima, prilagođeno upravo pojedinačnim potrebama svakog našeg zakupca.

Mi smo porodična firma koja vodi računa o zaboravljenim vrednostima i, ujedno, jedini na domaćem terenu koji se trenutno ovom delatnošću bave profesionalno. O kvalitetu usluge i našoj pouzdanosti svedoči dugogodišnje iskustvo u poslovima rentiranja velikih komercijalnih prostora, kao i lista klijenata koji su nam u proteklih deset godina ukazali poverenje – Eurobank, Sky Music, Dom Perignon, Emotion, Sorbon, Manufaktura Ostojić i mnogi drugi.

Sarađujući upravo sa velikim kompanijama, shvatili smo da se sve češće javlja i potreba za manjim prostorima za skladištenje, ali i da ona raste iz dana u dan. Zato smo odlučili da naše usluge proširimo i na male biznise i privatna lica – na Vas. Naši mini skladišni boxevi su višestruko obezbeđeni, dostupni samo vama 24 časa dnevno, pristupačni i praktični za skladištenje stvari. Da bismo vam kompletno iskustvo selidbe i skladištenja maksimalno olakšali, sklopili smo i strateška partnerstva sa ekspertima iz ovih oblasti, o čemu se možete informisati u odeljku Dodatne usluge.

Zapravo, jednostavno je – mi imamo ono što svima nedostaje, a to je prostor.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

S poštovanjem,
Toro Box mini skladišta tim