Zašto vam je potrebno mini skladište

Razloga za smeštanje stvari u mini skladište ima onoliko koliko ima važnih situacija u životu. I svaki od njih je tema za posebnu priču, ali evo nekoliko osnovnih razloga zašto vam može zatrebati skladištenje, a mini skladište postati nezaobilazan deo vašeg života.

Nedostatak prostora u vašem domu

Nameštaj, garderoba, knjige, uređaji – sve su to stvari koje su nam neophodne. A situacija u kojoj se vremenom nekako ispostavi da je svega previše je nezaobilazna. Ljudi vole svoje stvari, stiču ih i kupuju podižući kvalitet svog života – i to je razlog što se svi teško lišavamo viškova i stvari za kojima su se u nekom trenutku smanjile potrebe. Sa skladišnim boxom, taj problem rešavate elegantno i efikasno: zbogom gomilanju!

Selidba

Čest je slučaj da se trenutak useljenja u novi dom ne poklapa sa iseljenjem iz prethodnog. Kakav god da vam je tajming i organizacija, skladišni box će biti izvrstan lek za glavobolju u situaciji koja je sama po sebi stresna. Spakujte se i raspakujte na najlakši mogući način, koristeći skladišni box kao neophodnu usputnu stanicu.

Renoviranje životnog prostora

Još jedan poduhvat dovoljno naporan i bez brige oko toga kako zaštititi, skloniti i smestiti stvari dok se kreči, osvežava, unapredjuje i redizajnira prostor u kome živimo. Dok se renoviranje ne završi, skladišni box je rešenje za mirniji i organizovaniji proces. Radovi su jednostavniji, rokovi i faze renoviranja kraće a perspektiva prostora koji smo renovirali sasvim nova.

Važni porodični događaji i promena životne dinamike

Možda dolazi beba, ili odrasla deca odlaze svojim putem? Možda roditelji napokon ostvaruju svoj san da žive u prirodi, ili partnerska veza prerasta u nešto više? Treba skloniti bebi opremu i ubaciti prostor za školovanje i učenje? Radnu sobu pretvoriti u spavaću za goste koji će ostati neko vreme? Ima i manje radosnih događaja u životu, naravno…U svakom od ovih slučajeva, iznajmljivanje malog skladišta i smeštanje stvari koje nam trenutno nisu neophodne predstavlja sjajnu podršku promenama koje živimo.

Čuvanje poslovnog inventara i arhive

Poslovanje se u vremenima u kojima živimo dramatično menja. Radimo od kuće, biznisi se sele u onlajn, a veliki kancelarijski i poslovni prostori jednostavno više nisu od presudne važnosti. Arhivu, dokumentaciju, nameštaj i ostale važne stvari koje su vam bile i ponovo će biti potrebne za poslovanje, smestite u skladišni box. Posvetite se svom poslu olakšani od komplikovanih i kabastih stavki koje vam zagušuju prostor.

Odlaganje sezonskih stvari

Od ski opreme i stvari za letovanje, ukrasa za novogodišnje praznike, baštenskih alata do bicikli i kamperske opreme – u skladišnom boxu vaše stvari su bezbedne, suve i u odličnom stanju do naredne sezone kada će vam zatrebati.

Čuvanje stvari dok ste na putu

Posao ili turizam, avantura ili neophodnost: putovanje je za svakoga od nas uzbuđenje, izazov i avantura. Bilo da je putovanje kratko, srednjeročno ili duže – zašto ostavljati stvari izložene i neobezbeđene, ako svoje stvari možete upakovati i ostaviti na sigurnom dok ste van svog doma?

…A navedeni primeri su samo početak priče. Svi imamo važne, dragocene, jedinstvene stvari koje ne možemo držati u svom prostoru, jer su nam se okolnosti i potrebe promenile.

U poredjenju sa drugim opcijama čuvanja stvari, poput iznajmljivanja ili kupovine većeg stana ili poslovnog prostora radi smeštanja, skladište predstavlja najoptimalniji način da dođete do prostora koji vam je potreban. Oslobodićete prostor, bolje se organizovati i omogućiti bezbedan smeštaj za svoje stvari, a životni i poslovni prostor služiće vam samo za osnovnu, najvažniju svrhu – za život i rad.
Da li ste se prepoznali u nekom od navedenih slučajeva? Koje su vaše potrebe za skladištenjem i čuvanjem stvari? Šta vam je važno, i šta očekujete od naše usluge? Kontaktirajte nas za sva pitanja i informacije.